به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان زنجان دکتر روح اله خدابنده لو هدف از ارائه این نوع خدمات را بالا بردن سطح سلامت جسمی افراد مبتلا به اچ آی وی عنوان کرد و افزود: آگاهی بخشی در مورد سلامت جسمی، پایبندی به روش و سبک زندگی صحیح، آزمایش های دوره ای، مقاومت دارویی که ممکن است اتفاق بیفتد، پرهیز از خود درمانی و ... از جمله خدماتی است که در باشگاه مثبت به گروههای هدف ارائه داده می شود.
وی خاطرنشان کرد: آموزش های سلامت روان، مشاوره های قبل از تشخیص، ارتقای باورهای دینی، چگونگی آشکارسازی وضعیت ابتلا، مهارت های ذهنی، تقویت وابستگیهای اجتماعی و گروهی، آزمایش و ترویج رفتارهای بی خطر و کم خطر، مشاوره برای زوج های مبتلا و کاهش خطر انتقال برای افرادی که قصد ازدواج دارند و... از دیگر برنامه های آموزشی باشگاه مثبت بهزیستی است.
خدابنده لو ارائه خدمات در زمینه ی سلامت جسمی، سلامت روح و روان، سلامت جنسی و باروری، ارائه خدمات در زمینه خانواده افراد اچ.آی.وی مثبت و حمایت اقتصادی را از جمله خدمات قابل ارائه در این باشگاه برشمرد.
مدیرکل بهزیستی تصریح کرد: تعدادی از این بیماران توسط مراکز درمانی و آزمایشگاهها به باشگاههای مثبت ارجاع داده میشوند و تعداد دیگری نیز به صورت مستقیم به این مراکز مراجعه کرده و بعد از تشکیل پرونده عضو آن میشوند.
وی افزود: یکی از رویکردهای این برنامه این است که افراد مبتلا به اچ آی وی از حقوق اساسی خود آگاه باشند و با رفع انگ و تبعیض، مقدمات بازگشت آنان به اجتماع با رویکرد سلامت مثبت، کرامت و پیشگیری فراهم گردد.
خدابنده لو بیان کرد: باشگاه یاد شده میتواند با حمایت از خانواده افراد اچ ای وی مثبت و جلب مشارکت آنان، به این افراد و خانوادههای آنان کمکهای بسزایی داشته باشد.
نظر شما